Hírek 2014. 09. 22.

Hírek 2014. 09. 22.

Sziasztok!

Ezúttal csak pár apróbb hír, újdonság összegezve:

– Kijelenthető, hogy van annyi aktív emberke az oldalunkon, hogy egy 30 ezres portolást pár nap alatt lazán ki tudjanak váltani. Nem tudom pontosan mennyi pont jött össze a Kingdomra, de 35-40 ezer körül lehet. Nem kell megijedni, 30 ezer lesz a max érték a jövőben is, azaz 5-30 ezer között, de ez jelzésértékű, hogy igenis ha valami kell nektek, akkor KÖZÖS erővel lazán elérhetitek a jövőben is.

– Mától immár elérhető a Kingdoms of Amalur PS3-as verziója is, ahogy igértük. Szintén 15 percig teszteltük és kizárt, hogy kifagyjon bárhol is, de ha mégis így lenne, akkor jelezzétek.

– Szintén elérhető mostantól a Kingdoms of Amalur elég hosszú, történetes DLC-je a Teeth of Naros. Egyenlőre csak Xbox360-ra. Fontos hangsúlyoznom, hogy nem volt tesztelve (ahoz végig kell tolni a játékot) és nem tudjuk, hogy kell hozzá title update vagy sem. Szóval aki elsőnek teszteli az kérem írja majd meg.

– Holnaptól elérhető lesz egy olyan lehetőség, hogy a 3 hónapnál régebbi munkáink esetében a közös pontérték 20%-ért elérhető lesz bárki számára EGYEDÜL is. Ez nem kevés pont, tisztában vagyunk vele, de mégis egy opció azok számára, akik hiába várnak a régi portolások kiváltására. Fontos kiemelnem, hogy tényleg csak a 3 hónapnál régebbi munkáinkra vonatkozik és ez a jövőben sem fog megváltozni. Aki pl szeretné elérni a Shadows of the Damned magyarításunkat, de nem akar várni, amíg a közös pont összejön, az ír nekünk egy mailt a retroconsolegameshun2@gmail.com címre, mi levonjuk a pontjait( ugye a Shadow 15 ezer közös pont, azaz annak a 20%-át, 3000 pontot) és mailben elküldjük a linket. Nem akarunk már újabb opciókkal kuszábbá tenni az oldalt, így maradunk az email-es megoldásnál. Annál is inkább, mert ugye nem kevés pontokról beszélünk és kevesen fognak élni ezzel a lehetőséggel. Ez a pontérték HOZZÁ adódik hozzá a közöshöz, ami által végleg letölthető lesz mindenki számára.

– Szintén szeretnénk a Playstation tulajdonosokat is az oldalra csalogatni, ezért a jövőben minden munkánk kap PS3-as portolást is. De addig a jelenlegi, kevés Sony fannak kedvezünk egy lehetőséggel. Ők is kiválthatják az adott játékot a közös pontérték 20%-áért, de ők egyenlőre MINDET. Szintén emailt kell írniuk a retroconsolegameshun2@gmail.com címre. Amint egy PS3-as munkánkat 6 fő igényli így, akkor ez a lehetőség megszűnik a továbbiakban, mert azt jelenti, hogy van elég Sony rajongó az oldalon, hogy közösen is kiváltsák a munkákat. Utána náluk is érvényesül, hogy csak a 3 hónapnál régebbi munkáknál él majd ez a lehetőség. Fontos még tudni, hogy az emailes kiváltós pontok NEM adódnak hozzá a közöshöz, ami által végleg tölthető lesz mindenki számára.

– Folyamatban van, hogy automata lesz a közös pont frissülése, de addig is minden nap 22,00-kor frissül az érték minden játéknál. Ettől soha nem térünk el. Nincs kivétel. Ha bekerül az automata rendszer, akkor azonnal fog frissülni a pont érték, de ha kigyűlik a közös pont, akkor is szintén 22,00-kor válik elérhetővé a letöltési link.

– Jelenleg a közös pont kigyűjtése után CSAK azok férnek hozzá a linkhez, akik legalább minimálisan adakoztak bele. 5-7 nap után válik mindenki számára elérhetővé. Ez azért van, hogy legyen már annyi előnye, kiváltsága annak, aki vette a fáradtságot és pontot áldozott rá, azzal szemben, aki tojik rá és várja, hogy a szájába essen a sült galamb. Azt hiszem ebben egyetértünk, hogy ennyi jár a közösbe adakozóknak. Aki nem tesz bele semmit, attól az a legkevesebb, hogy türelmesen vár 5-7 napot. Ezzel kapcsolatosan fontos megjegyezni, hogy ha kigyűlik egy közös pontérték és elérhetővé válik a link az adakozók számára, akkor utána is lehet bele pakolni, ha valaki nagyon türelmetlen és nem tud várni 5-7 napot.

– A héten még 4-5 munkánk várható. A portolóim, magyarítóim fejébe nem látok bele, így helyettük nem nyilatkozhatom 100%-os biztonsággal, de az én kezem által biztosan várható szerdán a Walking Dead második évadjának 4 és 5. része Xbox360-ra és PS3-ra is. Ezzel teljes lesz a két évad.

MINDEN FENTI SZABÁLY VÁLTOZÁS ELŐRELÁTHATÓLAG HOLNAPTÓL BEKERÜL A GYIK-BE IS KIDOLGOZOTT FORMÁBAN!

 

Jó játékot kíván mindenkinek a RetroConsoleGames csapata!

9
Szólj Hozzá!

Please Login to comment
8 Hozzászólások
1 Válaszok
0 Követők
 
Népszerű hozzászólás
Népszerű cikk
8 Hozzászólók
robi79buci1pférfitassika Utolsó hozzászólók
legújabb legrégebbi legnépszerűbb
robi79
Tag
robi79

Mi van azokkal, amibe pl pontot öltem, de láthatólag sosem fogja elérni a közös ponthatárt? Pontot visszaigényelni nem lehet?

bummer
Tag
bummer

Na megválaszoltad a fel nem tett kérdésemet TON. 🙂 Ami pontom volt azt a Borderlands-ba tettem, így nem maradt a Kingdoms of Amalur-re, dehát nagyon kell, így ma hamar gyorsan betámogattam az oldalt. Ezek szerint ha holnap dobok rá akkor már én is szedhetem lefelé.

Adam
Tag
Adam

Szerintem ez így korrekt.Kíváncsi leszek mi jót fogtok még csinálni a közeljövőben.Addig is gyűljenek csak azok a pontok 😉

tassika
Tag
tassika

PS3 rulezz! 😉

Béke! 🙂

Sandokán
Tag
Sandokán

Bocsi, de szerintem nem korrekt, hogy 5-7 nappal később kapja meg aki nem rakott bele pontot.

A sült galamb meg erős 🙂

Lehet , hogy máskor meg az ő pontjai segítenek egy játék kiváltásában.

Az fájna azoknak akik pontot raktak bele és egyszerre tölthetné, mint aki nem rakott bele?? Kétlem, ha pedig igen, akkor ennek a közös rendszernek nincs jövője.
Itt a letöltés gyorsasága az adminokat szúrja, ez van most, ebben a szabályban kell élni.

És csak puszta vélemény volt, nem lázadás.

p
Tag
p

Nagyon örülök a híreknek, szuper ez a 20%-os megoldás a régi játékokra vonatkozóan! 🙂

buci1
Tag
buci1

Srácok, emelem kalapom előttetek!!! 🙂

robi79
Tag
robi79

Ez így korrekt…